Tillbyggnad i Sollentuna

DITT LOKALA BYGGFÖRETAG I STOCKHOLM

Behöver du professionell hjälp med tillbyggnad?

VI SER TILL ATT DITT BYGGE BLIR RÄTT

Vi erbjuder tjänster inom bygg, tillbyggnad och renovering för privatpersoner över hela Stockholms Län. Vårt koncept är att ha certifierade , duktiga och erfarna UE som gör exakt som man bör göra. Vi agerar som besiktning på våra egna byggen och hjälper till att få det administrativa på plats och se till att bland annat att alla behörigheter är up-to-date , skatter betalda och kompetens registrerad. Det har visat sig vara vinnande koncept ! Några av företagen som gör ungefär likadant är NCC, PEAB, JM och många fler…

Alla våra offerter är noggrant skrivna och kalkylerade. Vi gillar noggrannhet och transparens. Vi gör beräkningar i Bluebeam och Wikells kalkylberäkningar. Arkitektritningar och konstruktionsritningar i Autocad, Revit och Archicad.

Vi använder oss utav hantverkarformuläret 17 och ABS 18 för privatpersoner gällande avtalsskrivning. På våra byggen finns alltid en miljöplan, egenkontroller, kvalitetsplan, och fotodokumentation.
Tack vare våra duktiga och fantastiska underentreprenörer kan vi tillhandahålla en mängd olika certifierade arbeten, vilka typer kan ni se på certifikat logotyper på hemsidan.

Ambitionen är så klart att skicka offert inom 24 timmar efter vårt möte så att ni slipper vänta!

       

Representerar våra under leverantörers certifikat.

Genom att använda detta formulär accepterar du att Westerlund Bygg AB lagrar och hanterar dina uppgifter.
Uppgifterna i fråga kommer att användas för att återkoppla till dig som kund/besökare.

Tillbyggnad i Sollentuna

Kundrelationen A och O

Den transparenta dialogen anammas till hundra procent hos oss på Westerlunds i Stockholm. Att ge kunden all nödvändig information är en självklarhet – det handlar ju faktiskt om att vi bygger tillsammans med dig som kund. Samarbetet och den personliga kundrelationen gör varje enskilt uppdrag så mycket roligare. Funderar du på att göra om hemma? Vi är din personliga renoveringsfirma!

Följ oss gärna på Facebook:

Våra tjänster

Golvläggning - Westerlund Bygg AB

Golvläggning

Parkettläggning - Westerlund Bygg AB

Parkettläggning

Byggritningar - Westerlund Bygg AB

Byggritningar

Låter våra tjänster intressanta? Få en gratis offert redan idag!

Kontakta oss

Professionella samarbeten

Som renoveringsfirma jobbar med vi med flertalet underleverantörer, vilka samtliga är auktoriserade och har certifikat för att jobba inom respektive område. På Westerlunds Bygg månar vi om relationen till dig som kund, men även våra samarbetspartners. Tack vare nära och goda samarbeten kan vi garantera våra kunder kvalitetstjänster inom bygg, VVS, ventilation, plattsättning och el.

Kostnadseffektiva tjänster

Är du orolig att inte få ut mycket för pengarna? Lugn, hos oss törs vi lova kostnadseffektiva tjänster. Du får alltså kvalitet och hög service för det du betalar när du anlitar Westerlunds renoveringsfirma. Det gäller oavsett vilken typ av projekt det rör sig om; stora som små. För privatpersoner som vill renovera badrummet eller företag som behöver nya tillbyggnader i anslutning till existerande lokaler.

Säkra, trygga avtal

Din trygghet som kund är värdefull för oss som renoveringsfirma. När du anlitar oss kan du vänta dig transparens när det gäller priser och avtal. Vi är alltid ärliga gällande ett projekt och dess kostnader – från första stund. Självklart skriver vi även avtal med dig för att ge oss båda parter trygghet i vad som blivit överenskommet. Är du nyfiken på att veta mer om hur vi jobbar på Westerlunds Bygg? Varmt välkommen att begära offert eller höra av dig till oss för tillbyggnad!